AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam tabak kırılması görmek

Kahve falında cam tabak kırılması görmek

Kahve falında cam tabak kırılması görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalettir.

Kahve falında cam tabak kırılması gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Kahve falında cam tabak kırılması görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kırılan tabak görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına delalet eder.

Kahve falında tabak kırılmak makamının yükseleceğine, kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Kahve falında kırılmış tabak görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış tabaklar görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında tabak kırılması görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir