AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmayan cam görmek

Kahve falında kırılmayan cam görmek

Kahve falında kırılmayan cam görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, şöhret ve hayır getireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, hevesinin kursağında kalacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmayan cam gördüyseniz:

  • Elinize umulmadık paralar geçebilir.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek zorlukların günden güne artacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Kahve falında telefon camının kırıldığını görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında cam sürahinin kırıldığını görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış cam görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında cam eşyanın kırıldığını görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalet eder.

Kahve falında pencere cam kırılması görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir hayat kurulacağına inanılır.

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında araba camının kırılmasını görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir