AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan cam görmek

Kahve falında kırılan cam görmek

Kahve falında kırılan cam görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılan cam gördüyseniz:

  • İmajınızı, ilgi alanlarınızı veya pozisyonunuzu korumanız gerekiyor.

Kahve falında cam kırılması duymak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında camın kırıldığını görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına işarettir.

Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında cam masanın kırıldığını görmek rütbesinin yükseleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmayan cam görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sonunda mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın camının kırıldığını görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında pencere cam kırılması görmek onun kıymetini her daim bileceğine, sağlıklı bir kişi olmaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir