AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük camının kırılması görmek

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, hayır duaları alınacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında gözlük camının kırılması gördüyseniz:

  • Geleceğinizle ilgili doğru kararlar alabilmek, doğru seçimler yapabilmek için kendi başınıza kalmaya ihtiyacınız var.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı kırılmak bunun da fal sahibine sorun olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, ticaretin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında gözlüğünün kırıldığını görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında gözlük kırıldığını görmek kısmetin açılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırılan gözlük görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kendi gözlüğünün kırıldığını görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir