AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler belli bir girişiminizi hızlandırabilir ya da kar elde edeceğiniz bir yöne ilerlemeniz için neden oluşturabilir.

Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı rivayet eder.

Kahve falında kavanoz kırıldığını görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavanoz kırılması görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kavanoz kırmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kavanoz almak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında cam kavanoz görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek yanlış yollardan döneceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir