AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba camı kırıldığını görmek

Kahve falında araba camı kırıldığını görmek

Kahve falında araba camı kırıldığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yatırımların heba olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında araba camı kırıldığını gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Kahve falında araba camının kırılmasını görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba camının kırıldığını görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kırılmış araba camı görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında araba camı kırıldığını görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında araba camı kırılması görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek hasret içinde kalacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kırılan cam görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir