AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, doğru kararların alınacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında cam bardakların kırıldığını gördüyseniz:

  • Provokatif yorumlar veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardağın kırıldığını görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kırılmayan bardak görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılan bardak görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir