AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin camlarının kırıldığını görmek

Kahve falında evin camlarının kırıldığını görmek

Kahve falında evin camlarının kırıldığını görmek korkularının üzerine gideceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Kahve falında evin camlarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Kahve falında evinin camının kırıldığını görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında evin camının kırıldığını görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, dik durmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında evin camlarının kırıldığını görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında evinin camlarının kırıldığını görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında araba camı kırılması görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kırılmış cam görmek doğru yatırımlar yapacağına, mutlulukların yarım kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, az da olsa feraha çıkılacağına inanılır.

Kahve falında cam eşyanın kırıldığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir