AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırılması duymak

Kahve falında cam kırılması duymak

Kahve falında cam kırılması duymak elini eteğini her şeyden çekeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, başarılı olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırılması duymak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi arttırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında cam kırılma sesi duymak büyük bir işin sahibi olacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırılması sesi duymak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında cam kırılması duymak üzeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıldığını duymak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında cam kırılmasını görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında cam masanın kırıldığını görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalettir.

Kahve falında gözlük camı kırılmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında evinin camlarının kırıldığını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir