AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıldığını duymak

Kahve falında cam kırıldığını duymak

Kahve falında cam kırıldığını duymak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında cam kırıldığını duymak gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Kahve falında cam kırılması sesi duymak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalettir.

Kahve falında cam kırılması duymak yardımcı olmayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işarettir.

Kahve falında cam kırılma sesi duymak geçiminin zorlaşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıldığını duymak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında evin camlarının kırıldığını görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında araba camının kırılmasını görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evinin camlarının kırıldığını görmek önünü göremez olacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlük camı kırılmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir