AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırılması sesi duymak

Kahve falında cam kırılması sesi duymak

Kahve falında cam kırılması sesi duymak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, makamını garantileyeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırılması sesi duymak gördüyseniz:

  • Bir değişiklik size iyi gelebilir.

Kahve falında cam kırılması sesi duymak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında cam kırılma sesi duymak ondan şifa göreceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında kırılma sesi duymak rahat bir hayata adım atacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında cam kırığı sesi duymak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırıldığını duymak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırılması duymak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camın kırıldığını görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin camının kırıldığını görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir