AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük camı kırılmak

Kahve falında gözlük camı kırılmak

Kahve falında gözlük camı kırılmak sıkıntılarının sona ereceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük camı kırılmak gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında gözlük camı kırılmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında gözlük kırılması görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, rızkının bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında gözlüğünün kırıldığını görmek borçlanacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek afiyette ve keyifte olacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir