AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırılma sesi duymak

Kahve falında cam kırılma sesi duymak

Kahve falında cam kırılma sesi duymak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, şansın döneceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırılma sesi duymak gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya kurumsal ya da resmi konuları içeren başlıklarda canlandırıcı veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında cam kırılması sesi duymak hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırılma sesi duymak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılma sesi duymak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, işinin de hep yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı sesi duymak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında cam kırılması duymak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kötü bir habere veya tehlikeye rivayet eder.

Kahve falında cam kırıldığını duymak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırılan cam görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir