AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam masanın kırıldığını görmek

Kahve falında cam masanın kırıldığını görmek

Kahve falında cam masanın kırıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam masanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Olayları avantaja çevirme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında cam masanın kırıldığını görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış masa görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına delalettir.

Kahve falında masanın kırıldığını görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında cam masa görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına delalettir.

Kahve falında cam masa silmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işaret eder.

Kahve falında cam masa kırmak edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında cam kırılması sesi duymak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kırılan cam görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir