AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin camlarının kırıldığını görmek

Kahve falında evinin camlarının kırıldığını görmek

Kahve falında evinin camlarının kırıldığını görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin camlarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Kişisel bir fanteziyi daha fazla sürdürmenin bir anlamı olmayabilir.

Kahve falında evinin camının kırıldığını görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evin camlarının kırıldığını görmek elinin darda kalmayacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında evinin camlarının kırıldığını görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında evin camının kırıldığını görmek mal ve para biriktireceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kırılan cam görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında cam kırılma sesi duymak diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, ailenin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir