AnaSayfa / Genel / Kahve falında camın kırık olduğunu görmek

Kahve falında camın kırık olduğunu görmek

Kahve falında camın kırık olduğunu görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camın kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında ağzında cam kırıkları olduğunu görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırık süpürmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırığı topladığını görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda cam kırığı görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde cam kırıkları görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cam kırıklarının battığını görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisiyle övüneceğine işaret eder.

Kahve falında kırık saat camı görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir