AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırık görmek

Kahve falında cam kırık görmek

Kahve falında cam kırık görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, hayallerinin de yarım kalacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, küslükleri gidereceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına yorulur.

Kahve falında cam kırık gördüyseniz:

  • Herşey aynı anda üzerinize gelebilir.

Kahve falında cam kırıklarını süpürmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları kusmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kırıkları yutmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kırık camlı pencere görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencere camını kırık görmek huzurunun eski haline döneceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine işarettir.

Kahve falında yerde cam kırıkları görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarını görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırıkları toplamak günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, duaların boşa gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir