AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam vazo görmek

Kahve falında kırık cam vazo görmek

Kahve falında kırık cam vazo görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık cam vazo gördüyseniz:

  • Zamanınızı, tecrübelerinizi veya bilginizi paylaşmak konusunda istekli olursanız reddedilmesi zor bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında kırık cam vazo görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık vazo görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, daha fazla yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam vazolar görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında mavi cam vazo görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında büyük cam vazo görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam vazo hediye almak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında cam vazo görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir