AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında cam kırıkları görmek

Kahve falında ağzında cam kırıkları görmek

Kahve falında ağzında cam kırıkları görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, huzursuz olacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzında cam kırıkları gördüyseniz:

  • Kendi araştırmalarınız doğruyu görmenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak evlatlarının hayırlı olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında ağzında cam kırıkları görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından cam kırığı çıkarmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında ağzında cam kırıkları olduğunu görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarını yemek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında cam kırık görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçası görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında yolda cam kırıkları görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir