AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, arabasını ve toprağının olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına delalettir.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında ağzından cam kırığı çıkarmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında cam kırıkları görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işarettir.

Kahve falında ağzında cam kırıkları olduğunu görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam çıkarmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulur.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak geçim sıkıntısına düşüleceğine, bütçesinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kırığı topladığını görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir