AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırdığını görmek

Kahve falında cam kırdığını görmek

Kahve falında cam kırdığını görmek evlerin ayrılacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırdığını gördüyseniz:

  • İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında cam kırdığını görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin cam kırdığını görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camı kırdığını görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ayna kırdığını görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yumurta kırdığını görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sigara kırdığını görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir