AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kalp kırmayacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına delalettir.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya işaret eder.

Kahve falında birinin cam kırdığını görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırdığını görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında camı kırdığını görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birşey kırdığını görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fasulye kırdığını görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında kendi dişini kırdığını görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir