AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yumurta kırdığını görmek

Kahve falında birinin yumurta kırdığını görmek

Kahve falında birinin yumurta kırdığını görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yumurta kırdığını gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin yumurta kırdığını görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ayağını kırdığını görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında kırda piknik yapmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında taş kırdığını görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara kırdığını görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kırdığını görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, çok yıpranacağına yorulur.

Kahve falında kalem kırdığını görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık kırdığını görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir