AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara kırdığını görmek

Kahve falında sigara kırdığını görmek

Kahve falında sigara kırdığını görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, çok kötü günler geçireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında sigara kırdığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında sigara kırdığını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına işaret eder.

Kahve falında taş kırdığını görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabak kırdığını görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar kırdığını görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında kırda çiçek toplamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin odun kırdığını görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kırda gezmek sağlığına kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ayna kırdığını görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir