AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayna kırdığını görmek

Kahve falında birinin ayna kırdığını görmek

Kahve falında birinin ayna kırdığını görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ayna kırdığını gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Kahve falında ayna kırdığını görmek kötü haberlerin alınacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayna kırdığını görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında sigara kırdığını görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kırda koşmak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ceviz kırdığını görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin odun kırdığını görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, eşe dosta yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tütün kırdığını görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ayağını kırdığını görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir