AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek

Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek

Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kavanoz kırılması gördüyseniz:

  • Çok önemli bir uyarım var.

Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanoz kırıldığını görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında kavanoz kırılması görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında cam kavanoz görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kavanoz kırmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında cam kavanoz almak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir