AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kavanoz görmek

Kahve falında cam kavanoz görmek

Kahve falında cam kavanoz görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, hayatını yoluna koymaya, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kavanoz gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Kahve falında cam kavanoz görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine işarettir.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kavanoz kırmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kavanoz almak malının ve parasının ziyan olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek ticaretin açılacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanoz bal görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kavanozda yılan görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir