AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kavanoz almak

Kahve falında cam kavanoz almak

Kahve falında cam kavanoz almak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hızlanacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işleri yoluna sokacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında cam kavanoz almak gördüyseniz:

  • Evde zaman geçirebilir veya arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Kahve falında cam kavanoz almak başarısının yükseleceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kavanoz kırmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek bunun için sabırsızlanacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında cam kavanoz görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında kavanoz kırmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet eder.

Kahve falında kavanozda bal görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir