AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanoz kırıldığını görmek

Kahve falında kavanoz kırıldığını görmek

Kahve falında kavanoz kırıldığını görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kavanoz kırıldığını gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Kahve falında kavanoz kırıldığını görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında kavanoz kırılması görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kavanoz bal görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına inanılır.

Kahve falında kavanoz içinde balık görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kavanozda yeşil zeytin görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kavanoz kırmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir