AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanoz kırılması görmek

Kahve falında kavanoz kırılması görmek

Kahve falında kavanoz kırılması görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, hatalı yollara gireceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavanoz kırılması gördüyseniz:

  • Keşkelerle vakit kaybetmek yerine, uygulanabilir alternatifleri değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kavanoz kırıldığını görmek eşi ile problemler yaşayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında kavanoz kırılması görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavanozda çiçek görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında cam kavanoz görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı kavanoza koymak birçok işin birlikte yapılacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında şeker kavanozu görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir