AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanoz kırmak

Kahve falında kavanoz kırmak

Kahve falında kavanoz kırmak eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yeni bir araba satın alınacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, haneye dertlerin gireceğine  yorulur.

Kahve falında kavanoz kırmak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapılması gerekiyorsa diğerlerinin değil, sizin istediğiniz değişiklikler olmasına gayret edin.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında cam kavanoz kırmak ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, düzenin bozulacağına işarettir.

Kahve falında kavanoz kırmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, nazara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu kavanoz görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kavanozda reçel görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı kavanoza koymak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında kavanozda şeker görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir