AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal kavanozunu kırmak

Kahve falında bal kavanozunu kırmak

Kahve falında bal kavanozunu kırmak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, hafifleyeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz ön plana çıkabilir veya uzun vadeli amaçlarınızı hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında cam kavanoz kırmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, aradığı çareleri bulacağına işaret eder.

Kahve falında kavanoz kırmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında kavanoz bal görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında bir kavanoz bal görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kendisini geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bal kavanozu görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir