AnaSayfa / Genel / Kahve falında reçel kavanozu kırmak

Kahve falında reçel kavanozu kırmak

Kahve falında reçel kavanozu kırmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine delalettir.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak hem geleceğinin güzel olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işarettir.

Kahve falında kavanozda reçel görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işarettir.

Kahve falında reçel kavanozu görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına yorulur.

Kahve falında kavanoz kırmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kavanoz kırmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde bebek görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavanozla bal görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir