AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişini kırdığını görmek

Kahve falında kendi dişini kırdığını görmek

Kahve falında kendi dişini kırdığını görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi dişini kırdığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işleriyle meşgul olmak yerine, kendiniz için yapmanız gereken şeyler var.

Kahve falında kendi dişini kırdığını görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bit kırdığını görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına işarettir.

Kahve falında fındık kırdığını görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırda güneşlenmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına işarettir.

Kahve falında kalem kırdığını görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ayağını kırdığını görmek para sıkıntısının olmayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tabak kırdığını görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında fasulye kırdığını görmek kalabalık günler geçirileceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir