AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşey kırdığını görmek

Kahve falında birşey kırdığını görmek

Kahve falında birşey kırdığını görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birşey kırdığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında bit kırdığını görmek zorlukların biteceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camı kırdığını görmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında birinin yumurta kırdığını görmek bereketin ve karın artacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına yorulur.

Kahve falında fasulye kırdığını görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ayna kırdığını görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına delalettir.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ceviz kırdığını görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir