AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye kırdığını görmek

Kahve falında fasulye kırdığını görmek

Kahve falında fasulye kırdığını görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında fasulye kırdığını gördüyseniz:

  • Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında fasulye kırdığını görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin odun kırdığını görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırda çiçek görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırda gezmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, kimseden korkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırdığını görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında kalem kırdığını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek kendi şansını kendi yaratacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işarettir.

Kahve falında kırda piknik yapmak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir