AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanoz bal görmek

Kahve falında kavanoz bal görmek

Kahve falında kavanoz bal görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında kavanoz bal gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Kahve falında kavanozdan bal yemek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında bal kavanozu görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında bir kavanoz bal görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalet eder.

Kahve falında kavanozda bal görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında kavanoz bal görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kavanozla bal görmek amacına ulaşmayı başaracağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya tabir olunur.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak düzenli bir işe kavuşulacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir