AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda yılan görmek

Kahve falında kavanozda yılan görmek

Kahve falında kavanozda yılan görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, müjdeli haberler alacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kavanozda yılan gördüyseniz:

  • Bir sonraki aşamada neler yapacağınızı belirlerken yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında kavanozda yılan görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı kavanoza koymak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet eder.

Kahve falında kavanoz içinde yılan görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine inanılır.

Kahve falında kavanozda reçel görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanoz kırmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, büyük özgüven kazanacağına işarettir.

Kahve falında kavanoz görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavanoz kırılması görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavanoz yıkamak daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir