AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda bal görmek

Kahve falında kavanozda bal görmek

Kahve falında kavanozda bal görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sözleri tutulacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında kavanozda bal gördüyseniz:

  • Davetler, sosyal aktiviteler veya keyifli planlar açısından renkli örnekler yaşanabilir.

Kahve falında kavanozdan bal yemek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bal kavanozu görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kavanoz bal görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavanozla bal görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, bereketli yağmurlara inanılır.

Kahve falında kavanoz bal görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, kötü duygularını yeneceğine inanılır.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına işarettir.

Kahve falında kavanozda bal görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir