AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, borçlarının kapacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına alamet eder.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını gördüyseniz:

  • Her kafadan bir ses çıkması, herekesin birbirinden farklı şeyler söylemesi tartışmaları körükleyebilir.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret eder.

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının bardak kırıldığını görmek para sıkıntısının olmayacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hayırlı bir işe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak kırıldığını görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış bardaklar görmek hayattan daha zevk alacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir