AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan bardak görmek

Kahve falında kırılan bardak görmek

Kahve falında kırılan bardak görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırılan bardak gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak kırılmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çok daha fazla adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında kırılmış bardaklar görmek bazen fakirlik görüleceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalet eder.

Kahve falında bardak kırıldığını görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılan bardak görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına inanılır.

Kahve falında kırılmayan bardak görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir