AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağın kırıldığını görmek

Kahve falında bardağın kırıldığını görmek

Kahve falında bardağın kırıldığını görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında bardağın kırıldığını gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Kahve falında bardak kırılmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kısa sürede başarısının artacağına alamet eder.

Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, günahlarına tövbe edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağı kırıldığını görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bardağın kırıldığını görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su bardağının kırıldığını görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kırılmış bardaklar görmek huzurlu günlerin biteceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir