AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek

Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek

Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırıldığını gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça dile getirmek isteyebileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına işarettir.

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek insanların alım gücünün azalacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına işarettir.

Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardağın kırıldığını görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bardak kırıldığını görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış bardak görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmayan bardak görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir