AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış cam bardak görmek

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış cam bardak gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki değişiklikler özel yaşamınızı da etkileyebilir.

Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında bardak kırılmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işaret eder.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek ümitsizliğe, rızkının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su bardağının kırıldığını görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kişinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek işlerinde atılıma geçeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir