AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış çay bardağı gördüyseniz:

  • Medya, seyahatler, hukuk ya da eğitim başlıklı konularda da değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine delalet eder.

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek umutsuzluğa düşeceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağı kırıldığını görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalettir.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bardağından çay içmek bolluk ve bereketin artacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay bardağı almak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yarım bardak çay görmek fakirlerin güleceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir