AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmayan bardak görmek

Kahve falında kırılmayan bardak görmek

Kahve falında kırılmayan bardak görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, önündeki engelleri aşamayacağına işaret eder.

Kahve falında kırılmayan bardak gördüyseniz:

  • Çevrede sizin dedikodunuzu yapan birileri var.

Kahve falında bardak kırıldığını duymak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında çay bardağı kırıldığını görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılmayan bardak görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardağın kırıldığını görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bardak kırıldığını görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının bardak kırıldığını görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardak kırılmak hayatının daha kolay olacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir