AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bardak kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının bardak kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının bardak kırıldığını görmek kazançtan yana kara geçeceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kafasının rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının bardak kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da projeyi tamamlamak için üzerinde çalıştığınız veya tecrübe ettiğiniz şeyleri yararlı hale getirmeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında bardak kırıldığını görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, yoğun duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı kırıldığını görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bardak kırıldığını görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına işaret eder.

Kahve falında kırılan bardak görmek doyasıya sefasını süreceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak kırılmak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir