AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış bardak görmek

Kahve falında kırılmış bardak görmek

Kahve falında kırılmış bardak görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış bardak gördüyseniz:

  • Kendinizi siz olmadan çözülmesi zor bir durumun içerisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında birinin bardak kırıldığını görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bardak kırıldığını görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak kırıldığını görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardak kırıldığını duymak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına yorulur.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağı kırıldığını görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kırılmayan bardak görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir