AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardak çiğnemek

Kahve falında cam bardak çiğnemek

Kahve falında cam bardak çiğnemek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, başarılarının devam edeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulur.

Kahve falında cam bardak çiğnemek gördüyseniz:

  • Bir hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır.

Kahve falında cam bardak çiğnemek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret eder.

Kahve falında cam kırığı çiğnemek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına inanılır.

Kahve falında iğne çiğnemek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar çiğnemek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz çiğnemek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, zorlukların son bulacağına delalettir.

Kahve falında çam sakızı çiğnemek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında ot çiğnemek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında karanfil çiğnemek sevap işleyeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir