AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne çiğnemek

Kahve falında iğne çiğnemek

Kahve falında iğne çiğnemek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğne çiğnemek gördüyseniz:

  • Elinizdekileri istediklerinizi alabilmek için fırsata dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında iğne çiğnemek sıkıntıların artacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında maydanoz çiğnemek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan eti çiğnemek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeği çiğnemek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar çiğnemek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çamaşır çiğnemek sevap işleyeceğine, dua alacağına, hayırlı kararlar verileceğine inanılır.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek kederinin dağılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir